Искрен Веселинов ще бъде кандидатът на ВМРО за кмет на Русе

5
Това съобщи лидерът на партията Красимир Каракачанов
Това съобщи лидерът на партията Красимир Каракачанов

Искрен Веселинов вероятно ще бъде кандидатът на ВМРО за кмет на Русе, съобщи лидерът на партията Красимир Каракачанов по БНР.

"Аз съм предложил подкрепа за нашата кандидатура в Русе - изключително силна кандидатура, с която 2 пъти отива на балотаж срещу досегашния кмет на ГЕРБ, като за сметка на това ние сме готови да ги подкрепим в 5-6 други областни центрове."

Веселинов достига до балотаж през 2011, а през 2015 отново заема второто място, пак срещу Пламен Стоилов, който е избран на първи тур.

Припомняме, че ВМРО Русе номинира четирима представители на местната организация: Искрен Веселинов,Галин Григоров, Иво Пазарджиев и Луиза Попова, а окончателното решение трябваше да стане ясно до края на август.

Изказването на Каракачанов бе по повод отношенията на ВМРО и ГЕРБ.

"Направили сме предложение на ГЕРБ, в големите областни градове, ясно, че в Пловдив ще имаме различни кандидатури. За София, естествено, че ще имаме отделна кандидатура. Неискам отсега да говоря за имена, защото на 2-ри се събираме. Ръководството на ВМРО утре има заседание, на което ще разглеждаме кандидатурите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари