Искаш ли всички да ти завиждат?

0
Срещу 50 лева може да се снимате с бутиков букет от 101 рози и "БМВ"
Срещу 50 лева може да се снимате с бутиков букет от 101 рози и "БМВ"

Манията да си направиш селфи, да се снимаш с патешки устни от тоалетната на „Марая” или да се тагнеш от друго известно столично заведение, е инспирирала предприемчив мъж за доста странен бизнес.

Той предлага букет от 100 рози, празни опаковки от бижута или шоколадови бонбони, но не заради романтиката, а... под наем. За селфи.

Обявата е поместена и в социалните мрежи, където се радва на небивал успех:

Искаш ли гаджето или бившия ти да ревнуват? Или искаш да покажеш на приятели какви подаръци по принцип получаваш? Или може би просто искаш да изглеждаш уникално на снимките ти в Instagram? Сега специално за теб ние ще дойдем с кола (BMW, Mercedes, Mini cooper) и с бутиков букет от 101 рози и други подаръци, след доставката ще имаш 15 минути, за да направиш твоите селфи снимки за твоя профил в Instagram/Facebook. Наемът струва 50лв за (наем на букета и колата).”











При позвъняване на телефона, оставен за контакти, отговаря любезен мъжки глас и потвърждава, че обявата е действителна. Разкрива още, че букетът струва 500 лева и се носи само при твърда уговорка. Оказва се, че бизнесът има и още измерения. Например, ако искате да издразните гаджето си да пуснете снимка във Фейсбук как се закачате с друг, симпатичен мъж – наемът за 15 минути селфи с непознат красавец е също 50 лева. „Само звъннете и ще дойдем”, услужливо обяснява „бизнесменът”.                                                                                             

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари