Инвалид "издържа" тричленно семейство с 210 лева

0
„Издържа” е доста пресилено...
„Издържа” е доста пресилено... Снимка: Марица

Инвалид с почти 100 процента нетрудоспособност по телково решение издържа тричленното си семейство само с пенсия от 210 лева.

„Издържа” е доста пресилено, като се има предвид, че и двамата със съпругата му имат тежки здравословни проблеми, за чието лечение са необходими четирицифрени суми. За това обаче Венци и Невена Ангелови нямат опция да мислят. По-важно им е синът им Тодор да расне здрав и да има поне храна и дрешки. Помощта от държавата стига само за това.

Венци е диабетик на инсулин, изгубил е лявото си око, получава опасни кръвоизливи и се нуждае от животоспасяващ медикамент, предпазващ от инсулт. Невена пък има незараснал разрез от раждане със секцио с гноящи рани. Младите родители не могат да се лекуват, защото повечето им пари отиват за отглеждането на малкия си син Тодор. 

Венцислав се обърна с молба за помощ. Нуждае се най-вече от пари за лечение. Би приел с благодарност всеки жест, например дрешки, вещи и храна за малкия Тодор. Добре дошли са и продукти за домакинството. Осъзнава, че докато са в Боримечково, което е на над 50 км от Пазарджик, няма как да намерят работа и доходи, които да ги измъкнат от тежкото положение. Затова се надява добри хора, притежаващи селски имот, който за момента не обитават, да му го предоставят срещу стопанисване и поддръжка.

Ако някой иска да помогне с пари, може да го направи на банковата сметка на Венцислав Атанасов Ангелов –BG79STSA93000019292065, ДСК, клон Пазарджик. Телефонът на младежа е 0896 661 574.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари