Инфаркт покоси шофьора, прегазил 2-годишно дете

1
Той е приет с опасност за живота в Александровска болница
Той е приет с опасност за живота в Александровска болница Видео: NOVA

Той е приет с опасност за живота в Александровска болница

Шофьорът, прегазил 2-годишното дете на паркинг в София, е приет в болница с инфаркт. Днес Софийският градски съд трябваше да реши, дали водачът да остане за постоянно в ареста, след като беше обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. От прокуратурата, обаче решиха днес да не внасят искането за задържане в съда, докато здравословното състояние на шофьора не се подобри.

Той е приет с опасност за живота в Александровска болница.

Инцидентът стана на паркинг на столичен търговски базар. Детето почина на място. По информация на NOVA, шофьорът е сирийски гражданин със статут на постоянно пребиваващ. Няма предишни нарушения.

Пребивава в Република България от 92-ра година, базиран е в държавата, работи, децата са му родени тук, завършили са български училища”, каза Анна Попова - адвокат на задържания шофьор.

Той самият изпитва много силна душевна болка и вина за случилото се, тъй като това е една трагедия, която се е разиграла за двете семейства”, каза още тя. И допълни: „Действително при настъпване на произшествието той е оказал първа помощ. Лично е позвънил на 112, с едната ръка е придържал детенцето, но за жалост знаем какъв е изходът”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари