Има задържани при акция срещу купения вот и битовата престъпност в Сливен и Нова Загора

0
При спецоперацията има задържани, открити са списъци с имена и пари
При спецоперацията има задържани, открити са списъци с имена и пари

При спецоперацията има задържани, открити са списъци с имена и пари

Няколко задържани при акция срещу купения вот и битовата престъпност в Сливен и Нова Загора. Открити са копия на лични карти, списъци с имена и парична сума. Претърсени са много адреси, а с помощта на полицейско куче са открити и наркотици, предаде NOVA.

Полицейската акция започна още в полунощ. В новозагорския квартал „Шести” има задържани за наркотици, открити са списъци с имена, както и сканирани лични документи.

„Има деветима задържани. В Сливен от адрес са арестувани двама, а в дома са намерени списъци с лични данни и 11 000 лева и злато. На претърсен адрес в Нова Загора е задържан един човек. Там са намерени лични документи и копия на лични документи. За притежание на наркотици са задържани трима”, обясни ст. комисар Димитър Кикьов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Рени
    А нямаше да има нужда от тези акции, ако имаше закон, че хора без средно образование нямат право на глас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари