Има ли значение размерът?

0
Вижте искрената реакция на жените от 18 до 50-годишна възраст
Вижте искрената реакция на жените от 18 до 50-годишна възраст

Има ли значение размерът? Това е въпросът, който винаги е притеснявал мъжкото съсловие. Прекарваме целия си живот, измъчвайки се от различните отговори и понякога сме готови да повярваме, че няма никакво значение, но в следващия момент започваме да мислим за всички лъжи, които сме чували от нежния пол.

Най-накрая можем да погледнем отговорите на дамите, които биха могли да бъдат откровени пред камерата. Благодарение на хората от Cut, можете да видите искрената реакция на жените от 18 до 50-годишна възраст. В изследването може да забележите и една особена тенденция - годините повишават и изискванията към вас, следователно трябва да бъдете по-високо от Рон Джереми, когато става въпрос за полов контакт със зряла жена. Младите жени все пак смятат, че това не е от особено значение, защото винаги са смятали, че връзката между двамата е много по-силна.

С повишаването на възрастта, жените започват да вдигат летвата и да споделят, че размерът не е ключов, но винаги ще обръщат внимание на уменията и начина на употреба - четенето на листовката е задължително, когато говорим за виагра. Защо се случва така? Каква е връзката между възрастта и сексуалните желания? Някои учени допускат, че натрупаният опит може да шлифова правилно половите желания на жената, следователно ще започне да се вдига и летвата.

Тук трябва да се отбележи и една важна подробност - жените след определена възраст започват да имат много по-сериозни и перверзни сексуални фантазии и освен високите изисквания, те са готови да предложат и много повече. Потвържденеито идва от американските служители в старческите домове, които споделят, че им е било много трудно да спрат високото либидо на живущите. Време е да отхвърлим теорията, че половият живот остава до време!

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари