Габриела от "Ергенът": Аз се сгодих

2
Снощи Габриела Петрова напусна романтичното риалити
Снощи Габриела Петрова напусна романтичното риалити Снимка: Кадър от bTV

Снощи Габриела Петрова напусна романтичното риалити „Ергенът“, в което 22 дами се борят за сърцето на Виктор Стоянов.

Мисля, че имам доста качества, за да впечатля един мъж, но стига това да е твоят мъж, а не да е друга кръвна група. С Виктор се разминавахме в нашите интереси и нашите възгледи как трябва да процедира един мъж към дадена жена. Той беше прекалено дръпнат, трябваше аз да съм по-напориста, а пък това не е много в мой стил и малко се разминахме“, коментира в "Тази събота и неделя" по bTV Габриела от Сливница.

Тя добави, че Виктор е страхотен джентълмен, но може би е свикнал да е изключително свалян, много да го ухажват, да му правят комплименти, а пък самата тя е свикнала така за себе си.

„В началото помислих, че ще изкукуригам там, защото не съм свикнала да живея с толкова много хора. Всичко ме дразнеше, но после пък не исках да си тръгвам. Свикнах с момичетата, с екипа и с режима, който беше доста суров. Ставахме в 8, а снимките бяха до 2-3 през нощта“, разказа Габи.

Според нея е важно, когато погледнеш един мъж, да си представиш бъдещето с него. Той трябва да е по-улегнал от жената, за да може да я балансира.

Харесвам корекциите по тялото, аз самата също имам. Важното е жената да бъде самоуверена. Да е женствена, елегантна и егоцентрична“, добави Габриела, която учи лесно езици и знае английски, хърватски и китайски.

Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша много добре“, призна Габи със смях.

На финала на разговора тя сподели, че голямата любов я чака отвън буквално, защото вече се е сгодила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Ужассс!
    Горкият нещастник!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари