Илияна Йотова: Избраните от народа да се ръководят от гражданската си доблест, а не от задкулисни договорки

0
В навечерието на Страстната седмица нека да помислим как заедно ще продължим напред
В навечерието на Страстната седмица нека да помислим как заедно ще продължим напред Снимка: Пресцентър на президентството

Вицепрезидентът беше гост на празника на град Мъглиж

"Преди седмица направихме своя избор, чакаме от тези, които получиха нашето доверие, да направят стабилно правителство със стабилно мнозинство в Народното събрание, което да решава проблемите на българските граждани. Нека се ръководят от разума и отговорността, за които говориха, от политическите си принципи, гражданска доблест и отговорност, а не от задкулисни договорки и тънки сметки". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Мъглиж, където беше гост на празника на града, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Да вземем надеждата от днешния ден и да я превърнем във вяра. Православната вяра ни спаси в тежките години на робството и ни съхрани като народ. Да забравим за омразата, защото имаме един дълг – към нашите деца и към България“, пожела вицепрезидентът.

В навечерието на Страстната седмица, в която всеки смирено ще направи своята равносметка, нека да помислим как заедно ще продължим напред“, призова Илияна Йотова, като изтъкна, че България се нуждае от единение. „И най-тежките проблеми можем да преодолеем, когато сме заедно“, подчерта вицепрезидентът.

Илияна Йотова поздрави кмета на Мъглиж Душо Гавазов и общинското ръководство за грижите, които полагат за развитието на общината. „Добрите стопани си личат още от входа. Добрите стопани личат по това как пазят родовата памет, човешкото достойнство и самочувствие“, посочи вицепрезидентът. В приветствието си Йотова припомни славното минало на Мъглиж и изтъкна, че жителите му и днес продължават да пишат славните страници от неговата история.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари