Илиян Василев: Това е най-тъпо скалъпената история за атентат в историята

13
Цялата тази драма говори за това - да блокира смяната на Гешев и да го изкара жертва
Цялата тази драма говори за това - да блокира смяната на Гешев и да го изкара жертва Снимка: БГНЕС

Цялата тази драма говори за това - да блокира смяната на Гешев и да го изкара жертва

Преди време, писах, че инсценировките са последния пристан на закъсали политици. Писах го за Ердоган, който ако няма друг вариант, може да инсценира атентат. Направи го днес Гешев, същата школа са. Цялата тази драма говори за това - да блокира смяната на Гешев и да го изкара жертва. На първо място е дезинформацията - цялата тази глупост с 3 кг тротил, който копае дупка от 30 см встрани от пътя е виц за всеки, който е бил в казармата. Вижте снимката - и това те наричат "кратер", "атентат"!?

Но е логично - защото Гешев започна да става ненужен, непотребен и трябваше да изиграе някаква гръцка драма. Първо, ненужен, защото неговите заповеди за арест не се уважават никъде в ЕС. Тоест стана смешен, като не може да изпълни поръчките на КТБ атентаторите при новите поръчки.

Второ, съдебната реформа се приближава обективно, защото запушва огромни стратегически задачи за България - Шенген и Еврозоната. Гешев е пречка, която трябва да бъде отстранена, ако искаме да изпълним тези цели и да получим евросредства. Пеевски и Доган не могат повече да го пазят и за това му трябва подобно събитие, след което да ангажира изпълнителната власт и да започне репресии срещу тези, които искат неговото отстраняване.

По-важното обаче е, че това е план на Пеевски-Борисов и Гешев, с който искат да демонстрират, че ако не са те, подземния свят отново ще се върне към убийства и атентати, ако им заплашат модела. На времето Борисов "цивилизова" подземния свят, от който той бе част, като направи Маждо Банкер, Маргините - бизнесмени, и т.н. Сега Борисов просто изпраща послание - без мен, те се връщат.

Както виждате МВР –президентът-клекна - чака разпореждане на Гешев.

И последно - ако питате защо сега - ами защото сън не ги хваща, че Борисов и ГЕРБ могат да ги предадат и може да се състави правителство, което да започне реформата.

Следващо действие - Гешев на пресконференция го играе мачо и казва, че всички които искат да го свалят са вързани с престъпния свят, а той е "последната бариера"

Въпрос с неповишена трудност - ако е вярна тезата му, че е само пръв между равни сред прокурорите, и всеки един прокурор си върши работата, тоест той няма отношение към разследвания и обвинения, защо изобщо някой ще му посяга?

Видях много атентати и зная със сигурност, ако някой е искал да го отстрани, е щял да го направи. Ако си спомняте преди КТБ тръгна фейка с "убиеца" на Пеевски. Същото е и сега. Готвят репресии.

Но медиите им ще гръмнат и виновни за всичко са ППДБ, точно в момента в който преговарят с ГЕРБ. Случайност?

Само вижте "кратера" от 3 кг тротил - тези, съвсем са изтрещяли.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    ХаХаХаХа $$$
    Аз не съм умен, прост съм, признавам, затуй се разбираме добре. Прост простак съм аз, изучавал историята на американските празници, и след като я научих(от нета) станах доста по умен, но не чак толкова, че да отида в Харвард. ХаХаХаХа ДБили!!!
  • 5
    6
    до 2
    умния си мълчи, щото като си отвори устата и лъсва колко е глупав
  • 9
    5
    до 2
    Теле, Първи май не е празник от соца, загубеняк нещастен. Американски празник е. Пробвай се да прочетеш нещо в нета за него, преди да ръсиш простотии. То очевидно не си умен, ама не бива да се издаваш по такъв брутално просташки начин.:)
  • 10
    4
    Ловец
    Гледайки снимката ще кажа,че глигани ще направят по голяма поразия от това което виждам.
  • 5
    3
    До 2
    В това училище ли учи,че познаваш даскала??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари