Илиян Василев: Ректорът на УНСС вече рие под дъното!

0
Има един принцип - като направиш гаф не влизай по-дълбоко, и още по-агресивно, защото неусетно ставаш обвиняем или лузър
Има един принцип - като направиш гаф не влизай по-дълбоко, и още по-агресивно, защото неусетно ставаш обвиняем или лузър Снимка: УНСС

Този ректор на УНСС вече рие под дъното.

Как точно той си представя да му дадат доказателство на господин Осиковски за политагитация, след като цяла България видя как Борисов е в нон стоп предизборна кампания, олицетворявайки ГЕРБ? И не е отишъл в УНСС по друга причина освен да извлече ползи на партията си в разгара на предизборна кампания.

Да го светна - премиерът е в предизборна кампания, нищо че не си е взел отпуск /както трябваше да направи/ и два дни преди изборите няма друго тълкуване.

Ако нямаше официална предизборна кампания, щеше да бъде частично друго, защото тогава премиерът нямаше да бъде в партийното си качество.

Трето, освен това не него уволняват дисцплинарно, а той се крие зад колективен орган и уволнява, тоест той трябва да даде доказателства ,че е нямало политагитация?

А това е невъзможно, ще му се смеят.

Трето, университетите не са обикновени предприятия, а зона на академична свобода и ненамеса на държавата. Да си спомни за визитата на Цар Фердинанд в Софийския университет. По сегашните му стандарти трябваше да уволни всички студенти и преподаватели.

Има един принцип - един и същ е в политиката и в бита - като направиш гаф не влизай по-дълбоко, и още по-агресивно, защото неусетно ставаш обвиняем или лузър.

А подкрепата, която получи от Борисов направо го уличава.

Ще бъде интересно утре да гостува в Алтернативата, както е обещал.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари