Идентифицираха поредните нарушители на обществения ред в Русе

2
Трима мъже повредиха бариерата към кея
Трима мъже повредиха бариерата към кея

С помощта на общинските видеокамери бяха разпознати поредните нарушители на реда в града

На 18 юни в 00:48 служителите от Центъра за видеонаблюдение засичат как водач на лек автомобил се опитва да излезе от пешеходната зона на кея, където е навлязъл неправомерно по-рано. В акцията се включват спътникът му и минувач, които повдигат съоръжението, за да мине джипът.

Нанесени са щети по редуктора на бариерата на стойност 2 000 лв.

Кадрите са изпратени бързо към полицията. Благодарение на високата резолюция на камерите лесно са идентифицирани шофьорът и другите двама нарушители.

"Преди дни беше осъден младежът, който нанесе щети по надлеза на бул. "България". Възмездие ще има и за тези нарушители", коментира кметът Пенчо Милков.

Бариерата се намира в края на улица "Мостова", след жп прелеза, и забранява навлизането на автомобили до пешеходните зони и велоалеите, отредени за отдих и туризъм. Право на достъп до кея имат единствено автомобилите със специален режим на действие, както и тези, обслужващи понтоните и пристанището.

Община Русе призовава да се спазват наложените ограничения, за да не се смущава престоят на жителите и гостите на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 46
    1
    бръм бръм
    Е как!!! Бай ти Ганя трябва задължително да спре възможно най-близо до мястото където отива. Малко ако повърви и ще се измори, ще се изпоти и може мазоли да му излязат. За това сме в това положение и скоро няма да се оправим.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари