Mладеж чупи подвижната бариера на кея в Русе

4
Общинските видеокамери заснеха поредна вандалска проява на русенския кей
Общинските видеокамери заснеха поредна вандалска проява на русенския кей

Общинските видеокамери заснеха поредна вандалска проява на русенския кей

Още една вандалска проява, този път към бариерата на русенския кей, беше заснета от охранителните камери на място.

Кадрите от записа показват как в късните часове на 28 май младеж чупи част от декоративните ламели на подвижната бариера. Тя беше поставена с цел възпрепятстване преминаването на автомобили по алеите на кея, като там се допускат единствено превозни средства със специален режим на движение или такива с разрешение.

В процес на изясняване е мащабът на нанесената щета, а записът с кадрите от нарушението е изпратен в полицията за идентифициране на извършителя.

Община Русе отправя апел към всеки, който има информация за самоличността на лицето, извършило посегателството, да сигнализира органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    17
    до 16
    Очевидно нямаш представа кое не е наред в това решение , та затова да ти го кажа просто - това е решение за дебили като теб, които една табела "Огледай се, може да идва влак!" няма да я разберат ! :) Макар, че от друга страна си прав, по-добре да го няма, пък който малоумник даде фира на релсите все ще е от полза за подобряване на генофонда.:)))
  • -4
    16
    до 14
    Мислех още малко да ти обяснявам, кое не е наред в това „инженерно“ решение, ама се сетих, че вероятно от твоята кратуна е излязло, та се усетих, че няма надежда да разбереш нещо. Сигурно и плюсовете и минусите са ги наслагали твоите колеги в общината. Също като по времето на герберастите. Има едни хора в общината, дето вземат заплата, да защитават „реномето“ на властта. Ама те хората, като са си същите, защо и всичко останало да не е. Айде, със здраве и по-внимателно, като лаете срещу ръката, която ви храни, че да не се задавите с някой шамар.
  • 12
    15
    Смехурко
    Ако се разбере кой е извършителя - солидна глоба и обществен труд поне месец!!!
  • 14
    14
    до 13
    Ти се преструваш на тъп или си природно тъп!? Велоалеята е заградена нарочно - да слезеш от колелото и да минеш пеша. При среща с влака обясни му, че си с предимство..
  • -10
    13
    до 3
    „абориген“ ще викаш в огледалото. Имало било релси. А като има релси, защо е направена велоалеята там? А, бе ти изобщо разбра ли от какво е породено възмущението ми? Породено е от това, че двама бюрократи (а може и един и същи да е) вземат заплати за да си обезсмислят работата. Забележете, че бариерата там не прегражда велоалеята, а само платното за движение на автомобили. Велоалеята там е преградена от перманентно съоръжение. Тоест някой човечец е изпапкал народна пара за да има там велоалея и после да се тупа по гърдите (като една тиква навремето): „Напра'ихме им паркове, напра'ихме им велоалеи“. А в същото време един друг папащ народна пара е направил така, че въпросното нещо да не може да се използва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари