И в Брюксел намират пачки по чекмеджета, но не в банкноти по 500 като на Борисов

0
500-евровките ги наричат "бин ладенки". Парите на престъпния свят, големите рушвети и тероризма.
500-евровките ги наричат "бин ладенки". Парите на престъпния свят, големите рушвети и тероризма.

500-евровките ги наричат "бин ладенки". Парите на престъпния свят, големите рушвети и тероризма.

Намерили пачки при обиски в Брюксел. Забелязват се особености - не са в банкноти по 500 като на Борисов в чекмеджето. Другата разлика е, че там правят обиски на високопоставени хора и роднините им. У нас не им е минало през ум дори да обискират къщите на Борисов, на дъщеря му, брадчеда Радо и др.

500-евровките ги наричат на жаргон "бин ладенки". Парите на престъпния свят, големите рушвети и тероризма.

1 млн. евро тежи 2 ,2 кг в банкноти по 500.

А 1 млн. долара тежат 10 кг. в банкноти по 100. Не става като по филмите в малки куфарчета.

Банкнотите по 500 евро не са спрени от обращение, както повтарят като папагали герберите. Спряно е печатането им от 2019 г. и постепенно банките ги прибират. До края на миналата година в обращение имаше още към 188 млрд. евро в банкноти по 500, по данни на ЕЦБ. Валидни са, банките ги приемат и ще ги приемат докато изтеглят и последната, дори това да е след 50 години.

В какво ли са обърнати онези от чекмеджето? И колко ли милиона са скрити по мазета, тайни трезори, щом в едно чекмедже имаше напъхани пачки към 2 млн., плюс кюлчета злато за още половин милион. Ама някой му ги внесъл за снимка и после ги изнесъл, и така четири-пет пъти....

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    До jemand
    Ти като какъв се изживяваш- нещо наместник на Бог ли си или пък на прокуратурата или си някой морален съдник на греховете на политиците, че си седнал да сипеш някакви заклинания и нелепи проповеди, с които явно целиш да оневиниш Бойко Борисов- този същия, за когото е повече от ясно що за човек е и че за всичките си порестъпления той отдавна трябваше да лежи зад решетките и да не се показва никога и никъде повече, а вместо това го гледаме всеки ден по телевизиите как менторства и се пъчи по същия начин, по който го правиш и ти ! нещастник си като него, затова се скрий не пиши тъпизми!
  • 0
    1
    Jemand
    Ако някой е извършил престъпление, ще отговаря пред Бога (ако не се покае). Но, струва ми се, ония, които са съдници и се изпълват с отровата на завистта, злобата и омразата, ще бъдат още по-жестоко наказани. Защото ако цял живот се терзаеш, че тези пачки не са твои, а нечии други (даже това да е само във фантазиите ти или в скалъпени истории, на които наивно си повярвал), то ти съучастваш в греха и престъплението двойно. Където е сърцето ти, там ще си и ти самият, когато дойде моментът на Съда. Този Иван Бакалов отдавна прави впечатление със своята непримиримост към тези прословути пачки и кюлчета. Не му ли дотегна да се рови в чуждото мръсно бельо, не знам. От години - едно и също.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари