Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки

10
НА ЖИВО: Румен Радев се присмя на твърденията на Борисов
НА ЖИВО: Румен Радев се присмя на твърденията на Борисов

"Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки",  заяви  с усмивка президентът Румен Радев пред медиите.

"Такова нахлуване в личното пространство със спящия г-н Бойко Борисов е най - опасна. Такова нахлуване в личното пространство е безумно", заяви държавният глава.

Президентът Румен Радев е на посещение в Перник, откъдето коментира критиките на премиера Бойко Борисов, че опозицията, държавният глава и обвинени и задържани олигарси водят компроматна война срещу ГЕРБ, с цел да ги свалят от власт и да предизвикат предсрочни избори.

Вчера Борисов обяви в централата на ГЕРБ, че президентът си позволява да вдига дрон и да го снима.

"Идва ми на един метър от мен този дрон, може да носи взрив. 500 грама взрив и да ги пусне. И като кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, той го прибира", посочи премиерът.

Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спална, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с евра, заяви президентът Радев.

По думите му в момента има един нелеп сценарии да се отклони вниманието от най-големия въпрос, дали тези снимки са постановка, дали записът е монтаж.

Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, хората там не го заслужават, те са с висок морал и екипите, които охраняват властта са готвени да защитават охраняваните лица, не да ги дескридитират, каза Радев.

Президентът подчерта, че НСО охранява извън сградата, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи цялата отговорност за тези гости. Не е лошо премиерът да си направи преценка на кръга, който допуска, заяви Радев.

Президентът каза, че когато са му показали снимките, се свързал с НСО.

Една е най-смущаваща - спящият Борисов. По думите му такова нахлуване в личното пространство е недопустимо.

Тази снимка означава риск за живота на министър-председателя, категоричен бе Радев. Изпратих екип от НСО да изчистят всички рискове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари