Христо Сираков заби Анна-Мария от „София ден и нощ”

0

Бизнесменът Христо Сираков може да се похвали с поредно звездно завоевание.

На провелите се Paradise Lifestyle Awards преди седмица, 100-те манекенки мина по червения килим с Анна-Мария Черневa, научихме от БЛИЦ.

Тя е едно от новите попълнения в хитовия аматьорски сериалСофия ден и нощ”. Ролята й във филма на жена, която се захласва по по-зрели мъже с финанси, съответства напълно на нейната истинска същност. На звездното събитие Ицо я придърпваше и очевидно искаше да го видят до брюнетката. Тя от своя страна предпочиташе скришните ъгли на събитието и умишлено отбягваше камери, фотоапарати и любопитни погледи.

Красавицата Анна-Мария е единствената в сериала „София ден и нощ”, която играе с истинското си име. Това било условието й, за да се впусне в снимачния процес. Не искала хората по улицата да я наричат с артистично име, а по-скоро да наложи своето собствено.

Красавицата отдавна е позната в светските среди и винаги й се е носела противоречива слава. Най-пресните й изяви са в реклама на бързи кредити и в два епизода на „Истински истории”, където играеше разглезена богаташка щерка, пристрастена към пластичните операции, алкохола, наркотиците и мъжете.

Анна-Мария е студентка в специалност „Театър” в Нов български университет, а неин колега е Един Кануш, който играе Асен в сериала по Нова телевизия.   Преди години се заговори, че двете са се сбили в заведение, но Анна-Мария отрича подобна сценка. Красавицата е участвала и печелила титли на много конкурси от рода на „Секссимвол“ и „Сексбомба на годината“, а наскоро бе част и от селекцията на известна марка.

Правила е опити и за попфолк кариера. Пусна на пазара парче, което не й донесе желания успех и обрече певческата й кариера на пълен провал. Но за да поддържа имиджа на чалгарка, името й бе спрягано с това на футболиста Стойко Сакалиев. Откакто се разшумя около Анна-Мария, слуховете за богати спонсори не са секвали, а миналата година се заговори, че е спретнала любовен триъгълник с рапъра Кристо и гаджето му Кристин.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари