Щерката на Бате Енчо изигра Катина в сериала "Вина"

24

Ева Данаилова спечели конкурса за млад театрален режисьор "Слави Шкаров" на Русенския театър

Дъщерята на любимия актьор на децата Енчо Данаилов - Бате Енчо бе разконспирирана в хитовия сериал "Вина" на БНТ. Ева Данаилова не е особено популярна за масовата публика, но верни фенове бързо я познаха в ролята на Катина от втория сезон на продукцията. Ева играе в двата ретро епизода на сериала, които проследяват издигането на винаря Марко в началото на 20 век, когато извървява пътя от бедно момче до успял бизнесмен, сподели "България днес".

Дъщерята на Бате Енчо е с основна роля в двата епизода и печели позитивни отзиви от зрителите. Ева Данаилова играе дъщеря на заможния мелнишки търговец Никола и съпругата му Теофана. След забранена връзка на Катина с анархист, баща ѝ решава да я омъжи за Марко, когото е взел под крилото си още от малък. Двамата са прадядото и прабабата на Филип Янг, в чиято роля влиза Владимир Зомбори.

Ева Данаилова е на 34 години и завършва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов със специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър". Дъщерята на Бате Енчо се изявява успешно като актриса в Народния театър, а наскоро спечели конкурса за млад театрален режисьор "Слави Шкаров" на Русенския театър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Иван222
    Великолепна! Талантлива! Така ярко и естествено пресъздаде образа на Катина. Никога не я бях гледал досега. Винаги децата на великите български артисти са били посредствени спрямо родителите си. Но това е уникален пример,как дъщерята на евтин полуидиот може да бъде АКТРИСИЩЕ! РЕСПЕКТ!!!
  • 10
    1
    Димитрина
    Браво, отлична актриса, но и целия каст е отличен, залепвате за екрана, и не само каста сценария също.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари