Христо Петров: Мафията не е възможна без политиците

0
По думите му политиците приемат властта като "игра на Господ"
По думите му политиците приемат властта като "игра на Господ" Снимка: стоп кадър / Дарик

Христо Петров обясни, че от дълго време се интересува от политическите процеси

"Плиткоумните не смятат за себе си, че са такива", обясни обясни Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, в специалното издание на "Стълбището" по Дарик Радио

"Аз виждам този инструмент лъжата като нещо, което се утвърждава като нормално... Намират това за най-сигурния начин да си постигнат целите", обясни кандидатът за народен представител.

Христо Петров обясни, че от дълго време се интересува от политическите процеси.

"Всеки от тези хора трябва да е там с ясното съзнание, че помага на страната си с това, което е най-добър", обясни той относно ролята на народните представители.

"Безпокои ме ниския коефициент на полезно действие на тази институция", коментира той Народното събрание.

Той обясни, че чрез процедурите по водене, говоренето извън темата и другите процедурни хватки, от дълго време се опитват да ни внушат, че това е политиката.

"Има авторитети, просто трябва те да са повечето", коментира той във връзка с експертността на политиците ни. "Може да има реформи... Но просто трябва да има една критична маса от хора", категоричен е той.

"В политиката можеш да постигнеш възможното, а не желаното", обясни Христо Петров.

Той коментира, че политическите анализатори дават съвети и критики, но "след това затварят лаптопа" и разкритикува нежеланието им да "се изцапат".

По думите му политиците приемат властта като "игра на Господ".

"Мафията не е възможна без политиците и според мен политиците са основната причина, за да съществува тя", поясни той. По думите му всички са видели, че мафията може да сваля правителства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари