Ицо Хазарта: Разделих се с доста от илюзиите си, откакто съм в политиката

0
Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор, заяви депутатът
Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор, заяви депутатът Видео: NOVA

Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор, заяви депутатът

Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор. Това каза в „На фокус с Лора Крумова” по NOVA депутатът от ПП-ДБ Христо Петров. Той допълни, че, ако някой има идея как по по-прозрачен начин да бъдат избрани хората в регулаторите, от ПП-ДБ очакват да ги чуят.

„Регулаторите са овладени и не работят по начина, по който трябва. Всъщност това е реалната власт и аз дълго ги подценявах”, посочва народният представител. Той не скри, че симпатизира на Мария Габриел. „Бих се радвал да я чувам по-често да говори със свои дума, а не с тези на лидера на нейната партия”, допълни Петров.

Депутатът коментира и думите на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски, че еднакво обича и Бойко Борисов, и Кирил Петков: „Много от нещата са игра за пред публиката. Аз съм се разделил с доста от илюзиите си през последните две години, откакто съм в политиката”. По думите на Христо Петров много от родните политици са по-големи актьори от звездите ни, завършили ВИТИЗ. Според него колкото повече Пеевски казва, че харесва ПП-ДБ, толкова повече доверието в коалицията спада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    ...
    И аз искам зрението ми да се отърве от образа ти завинаги. Да не ти слушам наглия брътвеж за промени и демокрации.
  • 4
    2
    Дилър
    Политик Наркоман Осман с Гъс съдран. На тоя съм му продал поне кило кока. Таствайте го за кока.
  • 1
    1
    123
    Ти са фърлям на устата, капут
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари