Мустафа Карадайъ: Нека заплашваното рапърче да дойде на комисия

1
Карадайъ най-вероятно има предвид твърденията на Христо Петров - Ицо Хазарта, че е заплашван
Карадайъ най-вероятно има предвид твърденията на Христо Петров - Ицо Хазарта, че е заплашван

Атанас Чобанов беше изслушан при закрити врата по време на вчерашното заседание на комисията

Изслушването е повод негови твърдения, че е предупреден от чуждо правителство за непосредствена заплаха срещу него.

Нека всички хора, които са били заплашвани в държавата, да бъдат поканени за изслушване. Например като онова момче, онова рапърче, което също обяви, че е бил заплашван. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ преди вчерашното изслушване на разследващия журналист от bird.bg Атанас Чобанов в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, съобщават от OFFNews.

Карадайъ най-вероятно има предвид твърденията на Христо Петров - Ицо Хазарта, че е заплашван.

Атанас Чобанов беше изслушан при закрити врата по време на вчерашното заседание на комисията. Изслушването е повод негови твърдения, че е предупреден от чуждо правителство за непосредствена заплаха срещу него.

Публично журналистът съобщи, че "поръчката идва от първия ред на Народното събрание", тъй като последната му работа е свързана с депутата от ДПС Делян Пеевски, който попадна под ударите на американския закон "Магнитски" за корупция. Впоследствие прокуратурата се самосезира по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    русенец
    И кога този безродник ще си отиде в родината си Турция? В политиката сме имали доста тъпи парчета, но толкова арогантно май сме нямали.
  • 6
    1
    русенец
    Нека баш фесчето на антиконституционната ДПС, който и български не владее особено много, да има възпитанието да не се обръща към КОЛЕГИТЕ си така иронично. Изобщо не съм фен на рапа и на Ицо Хазарта, но ако депоПУТИТЕ поне пред камера и микрофон не демонстрират уважение един към друг, ние за какво да ги уважаваме?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари