Хитри, Но!

1
Политиците може да са хитри, но Господ гледа отгоре и няма да остави нещата така
Политиците може да са хитри, но Господ гледа отгоре и няма да остави нещата така

Голяма мъка беше! Нула процента! Двадесет процента! Стабилност! Председателство! Няма да участваме, това е волята на народа. Не искаме власт на всяка цена и т.н. и накрая – кокал, власт.

На този цирк бяхме свидетели цял месец.

От изборите насам Бойко Борисов многократно и точно тълкуваше по телевизията кака е разбрал шута, който му би народа.

13.11.2016 г. „В първия работен ден на парламента ще депозираме оставка„, обяви Борисов на специална пресконференция в централата на ГЕРБ.  „Има нова политическа ситуация в България. Управляващата коалиция няма мнозинство, не само не могат да се правят реформи, дори бюджетът не може да се приеме. При това положение само Реформаторския блок и ГЕРБ нямат мнозинство. Новото мнозинство явно се показа на тези избори“, заяви Борисов. „За тези две години не можем да направим трети компромис. Преди две години направихме компромис, не се харесвахме с АБВ, с РБ с ПФ, но направихме компромис. Сега друг да поеме отговорност.

Ние сега сме в опозиция по волята на народа

15.12.2016 г. 20 % е вероятността за съставяне на правителство в рамките на това Народно събрание. Тази прогноза направи председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти в парламента.

Към днешна дата – 18.12.2016 г., 18:24:20 ГЕРБ най-после изрече това, което цял месец искаше и подготвяше общественото мнение. ГЕРБ ще участва в правителство в състава на това Народно събрание.

Защо днес накрая предварително известното стана факт? Защо беше това говорене и защо накрая влиза във властта през канализацията? И каква е връзката на всичко това с Хитрино? Случайно ли това нещо е станало в Хитрино, което идва от хитри. Случайно ли шестият вагон е дерайлирал?

Не е случайно.

Господ иска нещо да каже на политиците. Че те може да са хитри и лукави, но Господ гледа отгоре хитростите им и няма да остави нещата така. Нали Глас народен е Глас божи.

Щом политиците не искат да чуят народния глас чудно ли е, че Господ се намесва и ни показва ясно, че всяка безпринципност, лъжа и лицемерие имат граници.

Автор: Ганчо Пейчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари