Хипермаркетите в Русе облекчават клиентите без „зелени сертификати“

14
Част от хипермаркетите отвориха каси до страничните входове и доставяха отвътре на клиентите желания от тях продукт
Част от хипермаркетите отвориха каси до страничните входове и доставяха отвътре на клиентите желания от тях продукт Снимка: БГНЕС / Архив

Хипермаркетите за строителни и промишлени стоки в Русе предприеха мерки за облекчаване на клиентите си, които нямат „зелен сертификат“

Още преди здравния министър да даде гратисния срок без глоби до понеделник, големите магазини въведоха отново системата, която работеше при предишното затваряне, информира Русе Медиа. 

Част от хипермаркетите отвориха каси до страничните входове и доставяха отвътре на клиентите желания от тях продукт. На таблети бяха показвани варианти на различните стоки и се носеха мостри за избор. Използва се и вариантът за предварителна заявка и получаване чрез доставка до дома или на входа на магазина.

След като стана ясно, че няма да се налагат глоби до понеделник, някои магазини директно обявиха, че ще приемат свободно клиенти до неделя включително, без да ги проверяват за сертификат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук