Гражданската война на Томислав или ноемврийски пленум?

0
Да кажеш, че си с шанс да спечелиш гражданска война, в страната на която си управник – това е обикновен болшевизъм
Да кажеш, че си с шанс да спечелиш гражданска война, в страната на която си управник – това е обикновен болшевизъм Снимка: БГНЕС

"Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанса да я спечелим. Наш приоритет е България да остане мирно и спокойно място за живеене, дори това да ни коства политически щети"

Това каза вицепремиерът Томислав преди няма и месец. И обеща, че структурите на ГЕРБ по места няма да се инструктират за „марш към София“, припомня Тихомир Шолев от  E-vestnik

Това беше в началото на юли. Сега през август Борисов събира ГЕРБ на извънредно национално събрание. Между 4000 и 5000 партийци cе очакват да пристигнат днес в столицата.

Какво става? Почва гражданската война на Томислав, която той обяви, че ще спечелят? Да кажеш, че си с шанс да спечелиш гражданска война, в страната на която си управник – това е обикновен болшевизъм.

Или може би днес ще бъде ноемврийският пленум на ГЕРБ, през август. При което вождът, по примера на бившия испански крал Хуан Карлос… размечтахме се.

За който не знае, на ноемврийския пленума на БКП от 10 ноември 1989 г. в резиденция „Бояна” Тодор Живков зорлем подаде оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари