Готвят се протести пред ЦИК

3
В деня преди изборите в София ще има два протеста
В деня преди изборите в София ще има два протеста Снимка: Facebook / ГД "БОЕЦ"

В деня преди изборите в София ще има два протеста

След решението на ЦИК да отмени машинното гласуване, граждани ще се съберат в 11:00 и в 12:00 ч на площад "Княз Александър I" пред ЦИК.

Инициатор на един от протестите е гражданско сдружение БОЕЦ. Според тях решението на ЦИК за отмяна на машинното гласуване е "позорно" и трябва да се отмени. Организаторите дори призовават гражданите да носят яйца и домати. "Долу лапите на мафията от машинния вот и гласа на гражданите", гласи надслов на насрочения за деня преди вота протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До първи
    Приятел, нито ти, нито аз сме хората, които трябва да обърнат внимание на този болен мозък от БОЕЦ. По скоро към неговите думи, действия и призиви трябва да се занимаят компетентните органи - полиция, следствие и прокуратура. Призивът да се пробие полицейски кордон и да се оказва натиск върху един държавен орган, който е единствения, който по Конституция провежда и организира изборите. Не може по принуда на уличната маса. Това е призив към анархия. Който не е доволен от решенията на администрацията се обръща към съда. Или тези умници от ПП-ДБ не вярват на собствените си членове на секционни комисии. Или политиката на Продължаваме подмяната и шайката на Христо Иванов е да управляват именно при уличен натиск.
  • 1
    1
    тикварник
    Соросоидно смачкано лайно . БОКЛУК предателски . Ти не си българин бе нещастник . На Сорос Костов мавъра от Драгалевци си сопол....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари