Годжи си призна: Да, алкохолик съм!

0
Близки до Годжи твърдят, че целият този стрес не понесъл добре на китариста
Близки до Годжи твърдят, че целият този стрес не понесъл добре на китариста

Георги Милчев - Годжи призна за сериозния си проблем с алкохола.

След дълги години музикантът все пак е осъзнал, че се превръща в алкохолик и има нужда от сериозна медицинска помощ, научи „Всеки ден".

Преди дни самият Годжи проговори в телевизионно интервю, споделяйки, че ако не е пил поне две чашки, изобщо не може да работи.

„Не мога да пиша текст, ако не съм пил чаша или две вино. За щастие други „неща" не съм взимал, но с алкохола имам проблем", разказа искрено и лично Георги Милчев.

Отдавна се носят слухове, че роденият в Криводол музикант има сериозни проблеми с високоградусовите напитки. Според близки до музиканта точно на безсънните нощи със спиртни изпарения се дължат торбичките под очите му, които все по-силно изпъкват и отнемат от чара му. Както „Всеки ден" писа, здравето на Годжи също не е цветущо. Негови близки твърдят, че гологлавият басист е на път да загуби зъбите си, разядени от високоградусовия спирт.

Георги Милчев си има лична теория за това как се е докарал до това положение, като основната заслуга стоварва на плещите на Слави Трифонов. Учиндолецът, който се слави като безупречен педант в работата си, докарал буквално до физическо и психическо изтощение подчинените си в зародиша на „Шоуто на Слави".

Хората му видяли бая зор, докато започнат да работят като професионален екип. Многократно се случвало репетициите да продължават до откат, а след записите на предаването за вечерта да започват репетиции за следващото, които да продължават до малките часове на денонощието. Близки до Годжи твърдят, че целият този стрес не понесъл добре на китариста.

Милчев загубил съня си, а за да получи успокоение на душата си, всяка вечер преди лягане си наливал една, две чашки.

По-късно те спрели да му стигат и Годжи преминал на бутилки.

От навика на музиканта да си служи ежедневно с веселите питиета началникът му Трифонов не бил доволен. Учиндолецът използвал всеки удобен момент, за да сгълчи Георги и да се опита да го откаже от ужасния навик, но безуспешно.

„Годжи се опитва да е силен, но всеки човек си има лимит. Той стиска зъби, но напрежението избива. Дано сега, като е осъзнал проблема, да успее да потърси помощ", притеснени са негови близки.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари