Глутница кучета нахапа бременна жена

0
Стопанката на занемарените животни нарочно ги пуска всяка вечер, разказва свекървата на пострадалата жена
Стопанката на занемарените животни нарочно ги пуска всяка вечер, разказва свекървата на пострадалата жена Видео: Bulgaria On Air

Кучета нападнаха бременна жена и малко дете в Костенец.

Историята е от преди няколко дни. В момента нападната от кучетата жена е в болница, за щастие - без тежки наранявания.

Животните не са бездомни, а са отглеждани от жена в къщата ѝ. Съседите на Петя Христова твърдят, че в къщата ѝ живеят десетки кучета. Вечер жената ги пускала не само да се разходят, но и да търсят храна по кофите за боклук, тъй като тя нямала никакви приходи.

Местните хора събират подписка, а вече е входирана и жалба до общината.

"Кучетата системно са пред портата на къщата на сина ми. Снаха ми не може да излезе и хляб да си купи. 3-4 пъти я нападат, но този път е нападнато и детето. Вечер се събират над 17 големи кучета, а малките са в къщата. Тя нито ги храни, нито се грижи за тях. Те са мръсни, болни, вечер нападат хора", разказа Христина Христова, която е близка на нападнатата жена, предава Bulgaria On Air.

"Има заповед, в която са включени РЗИ, фондация "Четири лапи", представител на полицейското управление и общинската администрация с конкретен ден и час да бъдат изведени кучетата от дома на тази жена, но не са успели да направят това", обясни Сашка Хаджийска от общинската администрация в Костенец.

Къщата на жената са без прозорци, а вместо има заковани дъски. Общината каза, че Петя Христова не е плащала данъци за кучетата си от години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари