Гледай Македония и мисли за България

0
Идиотският напън на Борисов да царува с поредните патерици, ще подпали и българския парламент
Идиотският напън на Борисов да царува с поредните патерици, ще подпали и българския парламент Снимка: AFP

Гледай Македония и мисли за България.

Македонската политическа безпътица е като нашата. Нашия парламент го чака същата съдба. Идиотският напън на Борисов да царува с поредните патерици - отрепки ПатрЕотари и престъпника Марешки ще подпали и българския парламент. От една страна психопати и корумпирани тирани, които не могат без власт, а от друга - вечното етническо буре на Балканите. Въпросът защо никой от стадото не протестира в България при поредното влизане на скандалния Борисов във властта. 2013 толкова отдавна ли беше?

Нима българският тъпанар е по-добър от интелектуалците сравнени с него Груевски и Заев? Нима тук нямаме лансиран от нашия сатрап проводник на Ердоган в лицето на Местан? Лайната, които забърка в България, Борисов и неговата клика скоро ВИДИМО ще надминат македонските. Корупция, омраза, омерзение в обществото и при нас и при македонците. Времето за протест в България е днес, времето за щурм на парламента изтича...Утре вече ще е фатално късно. Колкото повече закъснява възмездието, толкова по-тежки ще бъдат последствията и опустошенията върху държавните сгради и институциите.

За да няма недоразумение, аз подкрепям и бих участвал в протести пред този български парламент и с удоволствие бих набил всички депутати вътре за урок на следващите."

Автор: Николай Бареков, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари