ГЕРБ щели да внесат 100 пъти вот на недоверие, ако нямали забрана

0
Жечо Станков: Българските интереси са защитени за спирането на газа
Жечо Станков: Българските интереси са защитени за спирането на газа Снимка: БНТ

Жечо Станков: Българските интереси са защитени за спирането на газа

Диверсификацията идва чрез инфраструктурата. Българските граждани ще се налага да плащат между 40-60% по-скъпи стоки и услуги, свързани с газа.

Това заяви бившият зам.-енергиен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Жечо Станков пред БНТ.

По думите му винаги може да се откаже, от който и да било доставчик на газ. Благодарение на инвестициите, които се правят Булгартрансгаз закупи 20% от газовия терминал в Александруполис, посочи Станков.

Той увери, че българските интереси са защитени за спирането на газа. Когато решаваш да се правиш на мъж, а нямаш алтернативи, поставяш България на колене, отсече Жечо Станков и добави, че по строежа на газопровода с Гърция е нямало и ден закъснение, докато ГЕРБ са управлявали държавата.

Ако депутатите от ГЕРБ нямали забрана от лидера си и бивш премиер Бойко Борисов, досега 100 пъти щели да са внесли вот на недоверие в областта на енергетиката. ГЕРБ не го правят, за да не доведат до още по-голяма криза страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мунчо
    Аман от тиквите на Тиквомир.
  • 3
    1
    русенец
    И какво? Чакате всичко да се сбаталяса, че Тиквата да се върне на бял джип? То и да се върне, дали ще сте в състояние да оправите пораженията? Съмнявам се. А и тогава няма да е останало какво да се краде. Така, че или сега или никога!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари