ГЕРБ-СДС замразяват преговорите с ПП-ДБ

1
Това съобщи Мария Габриел
Това съобщи Мария Габриел Видео: NOVA

Това съобщи Мария Габриел

ГЕРБ-СДС замразяват преговорите с ПП-ДБ. Това съобщи Мария Габриел на брифинг с ръководството на ГЕРБ, предаде Нова телевизия.

Уведомих най-напред акад. Денков. Всичко си има граници. Моята е, че не мога да приема демокрация да се гради на базата на лъжа, разклащане устоите на държавността и неспазване на фундаментални принципи на републиката. Оставям настрана лъжите по отношение на личността ми, това не е проблемът. Тук може да става дума за начин на управление, в разрез с всички европейски принципи и практики”, заяви Габриел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    7
    мм
    на този амсалак като му видя тъпата физиономия ми се повръща нагъл малоумен прозззззз крадец
  • 9
    6
    Русенка
    Ситуацията е "Крадецък вика дръжте крадеца". Точно ГЕРБ, които подмениха държавната администрация с техни партийни назначения, да говорят за нечуван подход към дръжавността поради потенциални уволнения на държавия апарат, е наглост, лъжа и цинизъм. Който и да дойде на власт ще подмени администрацията и така трябва, след като от години наред тя е работила не експернтно, а обслужваща нечии партийни интереси.
  • 0
    5
    След 45
    Години комунизъм трябва да минат още 45 да се оправим. Така че спокойно, след още 11 години ще се оправим.
  • 5
    4
    Не може
    Да има промяна без чистка на номенклатурата
  • 15
    3
    до 1
    И какво ще се промени при нови избори? Нали дебилите, изпрали тези идиоти ще изберат отново идиоти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари