Профилактика спира доставките на газ в Русе на 15 и 16 май

0
"Булгартрансгаз" съобщава на клиентите си, че на 15 и 16 май спира подаването на природен газ за всички потребители в Русе - промишлени и битови
"Булгартрансгаз" съобщава на клиентите си, че на 15 и 16 май спира подаването на природен газ за всички потребители в Русе - промишлени и битови

"Булгартрансгаз" съобщава на клиентите си, че на 15 и 16 май спира подаването на природен газ за всички потребители в Русе - промишлени и битови

Заради профилактика на газопреносната мрежа и спиране на доставката на природен газ за 24 часа, предприятия в Русе са застрашени от сериозни загуби. Това алармираха те и приканват "Булгартрансгаз" да преразгледа решението си, предава БНР.

С писмо, изпратено до партньорите им, от "Булгартрансгаз" съобщава на клиентите си, че на 15 и 16 май спира подаването на природен газ за всички потребители в Русе - промишлени и битови. Това обаче се оказва проблем за десетките предприятия, чийто производствен процес е непрекъсваем и подобна профилактика се нуждае от време за подготовка.

"На нас ни трябват 10 дена. Това нещо води до щети огромни. Първо се чупят машини, забавя се продукция, забавят се договори. Първо и основно е, че машините се чупят Спиране на газа за 24 часа означава 20 дни да не работим, даже 25".

Това каза Биляна Бурова от ръководството на фирма за производство на керамични изделия, като в същата ситуация са и производители на авточасти и галванизирани продукти.

Настояването им към "Булгартрансгаз" е тази профилактика да бъде обявена достатъчно рано, за да не търпят такива колосални загуби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    KLM
    Я ми кажете как в Ню Йорк профилактиката на метрото се извършва, като то се движи 365 дни без ограничения и 24H в денонощие (може би единственото такова в света) 😀
  • -6
    4
    Moni Levi
    Работят в Израел и в кибуците,а в Бьлгария ви мьрзи да гледате,льжете крадете мамите,на работа не ходите,бедни сте жалки,прости сте, неграмотни,и затова потъвате,а евреите са умни креативни,работливи и успяват¡!!
  • 7
    3
    ариелче,
    Ти нали беше еврейче, що не си в Израел, там нищо не спират, ама в кибуца яко трябва да бачкаш, не само „акъл“ да даваш!
  • 3
    2
    Ariel
    Това го има само в Бьлгария,спират тока,спират газ,льжат,мамят, кражби,гангстери на власт,боклуци и мутри,,,егати пропадналата дьржава
  • 1
    1
    Manolo, Keros Ceramics
    На фона на колосалните замърсявания с минималните глоби, сега се сърдят, че няма капачка за без пари. Сега ще има чист въздух поне два дена. Да благодарим на Булгар газ. Па тая как лъже ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари