Товарен самолет се приземи „по корем“ в Истанбул

0
Причината е повреда в колесника
Причината е повреда в колесника

Причината е повреда в колесника

Товарен самолет е направил аварийно кацане на летищеИстанбул“ тази сутрин, след като колесникът му не се е отворил при захода за приземяване, съобщи Анадолската агенция, предаде БТА.

Самолетът „Боинг 763“ на "ФедЕкс" (FedEx) по маршрут Париж – Истанбул е поискал разрешение за кацане „по корем“, като е съобщил за повреда в колесника. Летището е предприело необходимите мерки за безопасност, а на пистата са били изпратени противопожарни и спасителни екипи.

Кацането е било успешно и екипажът е евакуирал самолета без да пострада никой. Самолетът вече е изтеглен. Извършва се разследване на причините за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари