ГЕРБ не разбирали ината на властта да държи общините и храмовете на тъмно

0
Председателят на НС се смее, а болници, църкви и училища изнемогват, заяви Делян Добрев
Председателят на НС се смее, а болници, църкви и училища изнемогват, заяви Делян Добрев

Партията предложи отново обществените организации да минат на регулирания пазар

Болници, църкви, джамии, общини, старчески домове, детски градини, училища и други изнемогват заради високите сметки за ток. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. „Компенсациите за декември и януари са символични, на фона на сметките, които плащат“, каза още той на брифинг от партията, по повод предложението им за компенсации за потърпевшите обществени организации. От ГЕРБ-СДС предлагат тези организации да минат на регулирания пазар - да плащат ток на потребителски, а не на промишлени цени, съобщава DarikNews.

Добрев допълни „Не разбираме ината на управляващите да не пуснат за разглеждане тази точка и тази седмица в пленарна зала. Този проект на решение не е за нас, не е за опозицията, той е за всички тези организации, които са във все по-голяма безисходица“.

Добрев уточни, че проектът на решение на партията е бил разгледан само в енергийната комисия и отхвърлен. „Искаме осветлението да свети за всички. Не само за членовете на ГЕРБ, не само за членовете на БСП, за всички“, категорични са от опозицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Дилян
    Диляне твоите плодове берем които пося преди години както и на кака ти Теменуга .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари