Георги Свиленски: Отиването на избори е най-лошият вариант, който може да се случи за държавата

0
БСП не водят разговори с други народни представители или парламентарни групи
БСП не водят разговори с други народни представители или парламентарни групи Снимка: БНТ

 БСП не водят разговори с други народни представители или парламентарни групи, това е ангажимент на мандатоносителя

"Все още не сме видяли окончателния вариант на управленската програма, в момента вървят конултациите, дали сме нашите предложения и мисля, че няма да има проблем", каза преди заседанието на НС Георги Свиленски, председател на ПГ на "БСП за България".

В програмата за управление на ПП са приоритетите на БСП - социална политика, образование, икономика, енергетика.

Свиленски пак повтори, че затварянето на парламента и отиването на избори е най-лошият вариант, който може да се случи за държавата.

"Оттук нататък отговорността на всеки народен представител пред неговите избиратели е да избере един от двата изхода - да продължаваме да работим, да приемаме закони и да правим реформите, другото - да отиваме на избори, което правихме три пъти миналата година", каза Свиленски.

Заяви, че БСП не водят разговори с други народни представители или парламентарни групи, това е ангажимент на мандатоносителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    точка
    И така да е, но точно това ще се случи.
  • 1
    5
    Бай Чеп
    Какво да кажа, който поддържа тия партии дето март 2020г. гласуваха извънредно положение, разпуснаха парламента, сложиха КПП-та и ни затвориха като кучета си заслужава съдбата скотска!
  • 4
    4
    уви
    Изложихте се от БСП-то! Ама много. Какво дирите в коалиция с две партии, събирани от кол и въже и с една уж демократична! Нали сте социалисти! Или, откакто Корнито ви е начело - не?
  • 0
    3
    daskal
    Правилно. Няма значение кой го казва. Важното е, че е вярно и разумно.
  • 1
    2
    Rty
    Уж лява партия сте, а сте на 90% програма с крайно дясна и българофобска партия, създадена от сащ! Изборите са демокрация, Свиленски! По-добре нови избори, отколкото бсп да задълбае още повече в антируска посока, без друго визитите на нинова със сащническия посланик говорят, че бсп вече е крайно дясна партия на сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари