Могат ли ПП и БСП да седнат отново да преговарят?

1
Ден преди последната консултация при президента въпросът за редовно правителство остава неразрешен
Ден преди последната консултация при президента въпросът за редовно правителство остава неразрешен Видео: NOVA

Ден преди последната консултация при президента въпросът за редовно правителство остава неразрешен

Ден преди последната консултация при президента Радев - тази с партия "Български възход", въпросът за редовно правителство остава неразрешен. От “Продължаваме Промяната” и от БСП не виждат никаква възможност да участват заедно в каквато и да била форма на управление.

Атаката срещу това да си оттеглим закона беше от много посоки. Разговори в кулоари са водени непрекъснато с много народни представители от представители на ПП. Нека тези хора се замислят какво правят. Ние сме парламентарна група и никой няма да позволи да му бъде въздействано по някакъв друг начин за това да си оттегляме закона. Било то с даване на кодове”, заяви Георги Свиленски от БСП, предава NOVA.

ПП се явява на избори през представители в ЦИК с машини, договорът за които и фирмата, която ги доставя, са избрани избрани от ГЕРБ и със служебен министър, който е назначен от президента. Резултатът от изборите е, че ПП и ДБ имат 73 депутати. При всички тези обстоятелства, дали има здравомислещ човек, който може да вярва на думите на г-н Свиленски?”, попита Мирослав Иванов от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари