Георги Самандов: Българите не ги интересува дали газът е руски или американски, а цената на живота

0
Той обясни, че ако „Български възход” са били на власт, щели да изпълнят договора си с „Газпром”
Той обясни, че ако „Български възход” са били на власт, щели да изпълнят договора си с „Газпром” Видео: NOVA

Това каза кандидатът за депутат от "Български възход"

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен очерта предизвикателствата пред съюза. Енергетиката със сигурност ще бъде едно от най-големите през следващите месеци. Това коментира по NOVA Георги Самандов, който е кандидат за депутат от „Български възход” и бивш зам.-министър на енергетиката.

Той обясни, че ако „Български възход” са били на власт, щели да изпълнят договора си с „Газпром”.

„Щяхме да преговаряме за нов договор, но с различен вид доставчици. Щяхме да си резервираме т.нар. слотове и щяхме да търсим най-добрия източник на суровината”, добави кандидатът за народен представител. По думите му българския гражданин не го интересува дали газът е руски или американски, а сигурността на доставката и цената на живота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари