Георги Самандов: "Български възход" ще подкрепи ветото на президента

0
Георги Самандов: "Български възход" ще подкрепи ветото на президента
Видео: NOVA

По думите му партията не е подкрепила състава на кабинет "Габровски" заради липсата на конкретни политики

"Не промените в Изборния кодекс и ветото са темата на деня и "Български възход" е против въвеждането на хартиената бюлетина. Президентът абсолютно резонно наложи вето, ще го подкрепим. Много по-трудно е да манипулираш машина, отколкото човек. Машините се превръщат в скъпи принтери." Това заяви Георги Самандов от "Български възход" за "Твоят ден" по NOVA.

По думите му партията не е подкрепила състава на кабинет "Габровски" заради липсата на конкретни политики, но са подкрепили личността му. "Поредна година на политическо буксуване, което трябва да приключи. Трябваше да се организират работни групи за политики между нас и ГЕРБ, но това не се случи, затова не подкрепихме кабинета", обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари