Георги Миланов се включи в тренировката на Дунав

2

Националът даде кураж на русенци за днешния им мач с Черноморец Бургас

Вчера отборът на Дунав направи последната си тренировка в Каблешково край Бургас, където "драконите" са на лагер преди двубоя с Черноморец Бургас, съобщават от русенския клуб. Въпреки минорното настроение през седмицата и многото кадрови проблеми, щабът на русенци направи всичко възможно да "вдигне" отбора за днешното предизвикателство и футболистите ще направят всичко възможно да вземат точки от морския град.

Към тренировката на русенци се включи и националът Георги Миланов, който даде кураж на “момчетата от севера” преди днешния мач.

Старши-треньорът на “драконите” Мартин Ковачев използва тренировката за наблягане върху определени елементи от играта и плана за утрешния двубой. Той отново напомни на футболистите, че само пълно себераздаване може да осигури точки на Дунав в Бургас, както и концентрация в ключови моменти в срещата, особено в началото на двете полувремена.

Групата на Дунав за неделния мач с Черноморец Бс:

Вратари:

33. Даниел Николов

69. Дамян Дамянов

Полеви футболисти

88. Димитър Тодоров

45. Джан Хасан

4. Георги Иванов

99. Стефан Стефанов

15. Кристиян Господинов

18. Илия Миланов

66. Никола Колев

34. Олег Димитров

10. Калин Георгиев

19. Теодор Костов

7. Симеон Вешев

9. Мирослав Будинов

20. Йордан Димитров

27. Иван Колев

Дунав играе днес с Черноморец Бс от 18:00 часа на стадион “Лазур” в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари