Георги Готев: Изявлението на ГЕРБ за срещата в Брюксел е фалшива новина

0
Само идиоти могат да се хванат на такава фалшификация
Само идиоти могат да се хванат на такава фалшификация

Публикуваме коментар на журналиста Георги Готев относно изявлението за България на срещата в Брюксел:

"Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП

По-долу е изявлението, със заглавие „В Европейския парламент осъдиха използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България“, а ето каква е истината.

Истината е, че за използването на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестите в България са говорили не евродепутатите, а единият от представителите на България, Ана Джумалиева, която е председател на Комисията за защита от дискриминацията, която е изтъкнала, че е много притеснена от употребата на език на омразата, от вдигането на бесилки пред дома на Бойко Борисов и пред парламента.

Евродепутатите отговорили, че са изумени, че тя всъщност не се тревожи за правата на протестиращите, а е тръгнала да защитава правителството, което разполага с инструменти да се защити, докато протестиращите и натискът над тях остават незабелязани от КЗД. Те са били изумени, че тя отчита като жертва министър-председателя и правителството, а не протестиращите, които са обект на многобройни нападки и обиди.

Изявлението на групата на ГЕРБ е фалшива новина. Да представяш собствените си безпомощни опорки като становище на Европейския парламент е тотално безобразие, това е обида за интелекта и ни злепоставя като държава, защото само идиоти могат да се хванат на такава фалшификация."

Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП По-долу е изявлението, със заглавие „В Европейския парламент осъдиха...

Публикувахте от Georgi Gotev в Петък, 28 август 2020 г.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари