„Гастрольор“ краде от съблекални в русенския театър

3
Полицаите са спипали 47-годишен мъж от град Девня
Полицаите са спипали 47-годишен мъж от град Девня

Полицаите са спипали 47-годишен мъж от град Девня

Служители от Първо районно управление (РУ) в Русе са установили „гастрольор“, извършил кражби от съблекални в Драматичен театър „Сава Огнянов“.

На 27 декември миналата година в Първо РУ е прието заявление от жена, която съобщила, че същия ден между 16:00 и 17:00 часа, докато била на репетиция в сградата на театъра, от съблекалнята ѝ е извършена кражба на дамската ѝ чанта, в която имало мобилен телефон, портмоне със сума пари, лични документи и други вещи.

По подадения сигнал служителите на Първо РУ са регистрирали преписка и са започнали работа за изясняване на извършеното престъпление. В хода на предприетите полицейски действия е станало ясно, че по същото време и по същия начин е извършена кражба и на портмоне, което е било в мъжка чанта, намираща се в съблекалнята на театъра. По данни на потърпевшия то е съдържало лични документи и около 80 лева. По този случай в районното управление също е регистриран заявителски материал.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда са установили като автор на двете деяния 47-годишен мъж от град Девня, разследван за подобни престъпления и в други градове в страната.

Работата по случая и за изясняването на престъпната дейност на лицето продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари