Футболният национал Йоан Стоянов е блокиран в Израел

0
В момента той е в хотел в Тел Авив и е бил възпрепятстван от израелските власти да пътува за България
В момента той е в хотел в Тел Авив и е бил възпрепятстван от израелските власти да пътува за България

В момента той е в хотел в Тел Авив и е бил възпрепятстван от израелските власти да пътува за България

Ситуацията с българския футболен национал Йоан Стоянов остава неясна, след като десният полузащитник не успя да пристигне в София за лагера на представителния отбор. Стоянов в момента е в хотел в Тел Авив и е бил възпрепятстван от израелските власти да пътува за България, въпреки че е национал на страната ни. Причината е, че десният халф-бек има и израелски паспорт, освен българския, съобщи БТА.

Той все пак е успял да стигне от Беер Шева в пустинята Негев, където играе и живее, до Тел Авив. В момента той прави опити да се качи на първия възможен полет за България – директен или с прекачване. Не е изключено обаче той и да не стане. Ако Стоянов отпадне от сметките на селекционера Младен Кърстаич, той ще се превърне в трети отпадащ футболист след Димо Кръстев заради вирус и Иван Йорданов заради травма.

Както е известно, политическата ситуация в Израел е доста комплицирана заради нападението на групировката Хамас. Много убити и ранени мирни израелски граждани предизвикаха истински шок и ужас в целия свят. Израел отговори с действия на армията си и мобилизация на 300 хиляди резервисти днес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари