"Хамас" атакува с ракети Тел Авив

1
В израелската столица бяха задействани сирените за въздушна тревога
В израелската столица бяха задействани сирените за въздушна тревога Снимка: The Associated Press / архив

В израелската столица бяха задействани сирените за въздушна тревога

Израел съобщи за нова ракетна атака на "Хамас" по посока на Тел Авив, предаде ДПА.

В Тел Авив бяха задействани сирените за въздушна тревога. Била е задействана системата за противовъздушна отбрана "Железен купол".

Израелски медии съобщиха, че фрагменти от ракета са паднали в град Холон, южно от Тел Авив. "Хамас" пое отговорност за обстрела.

В петък при ракетна атака по Тел Авив бяха ранени трима души, припомня агенцията, цитирана от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    асд
    Попринцип съм против исляма, но се радвам, че пердашат чифутите, те си го заслужават. Който е за чифутите и държавата "израел" е неграмотен и излъган. Ако човек прочете Светата Библия, ще разбере "какво е Израел". Израел не е държава, това е поняте за хората на Бог, които той извежда от Египет и им дава земята, където се намира Йерусалим. В момента Израел означава същото - хората, които са повярвали в Спасителя - Бог - Исус и Светия Дух. Няма значение дали си Тайландец или Кениец или Испанец или Българин - ако вярваш, че Исус е умрял за нашето спасение, значи си от Израел и от армията на Бог. Чифутите не са Християни, не вярват в Бог, не го признават. Те са обърнали гръб към него и вярват в някакви техни езически глупости. Те не са хората на Бог и както те са отвърнали гръб от него и Той е отвърнал гръб от тях и затова те ще бъдат наказани.
  • -1
    2
    Moni levi
    Ислямската измет не се спира!Дано всичките,до крак да ги избият!Мрьсни дрипльовци
  • 4
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Къде са PD-расите от ООН да защитят Хамас от Израел пак?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари