Журналист от Северна Македония: Не искам да съм на мястото нито на Радев, нито на българските дипломати

0
Според Владимир Перев вписването на българите в конституцията ще бъде много тежко, почти невъзможно
Според Владимир Перев вписването на българите в конституцията ще бъде много тежко, почти невъзможно Видео: NOVA

Според Владимир Перев вписването на българите в конституцията ще бъде много тежко, почти невъзможно

Победата на ВМРО-ДПМНЕ и на Гордана Силяновска е ясна, чиста. Сега всичко остава на времето, което идва. Вписването на българите в Конституцията ще бъде много тежко, почти невъзможно”. Това заяви журналистът от РСМ Владимир Перев в „Интервюто в Новините на NOVА”.

По думите му вече се усеща как македонските политици от ВМРО-ДПМНЕ ангажират всички структури - на олигарси, богати хора, бивши дипломати, в България и в РСМ, които да извършат натиск не в Брюксел, а върху ръководството в София да отстъпи от своите изисквания, каза Перев.

В този момент не бих искал да съм на мястото нито на президента Радев, нито на дипломатите от българското външно министерство”, каза Перев.

Относно искането на Гърция Македония да промени името си преди да бъде приета в НАТО, а сега не иска да направи вписване в Конституцията си на първата държава, която я призна като самостоятелна република и помага във всяка ситуация, журналистът обясни, че България няма тази тежест, която има Гърция. „България няма тези политически и исторически традиции със западния свят, които ги има Гърция”, каза Перев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Име
    Ще гласувам за този, който между доста други теми и становища, заеме позиция - никакъв Е. С. за ...тия... Историята си е История, фактите - факти. На кой какво му харвсвало - нехаресвало, няма значение. Щом като Държавната политика на това ..нещо е антибългаризъм, никакви отстъпки, никакви уговорки. Пълна изолация.
  • 7
    2
    18
    Като ги знаем нашите дупедавци .... скоро макетата в ЕС.
  • 17
    1
    Отегчен
    Дейба тази носна кърпичка като територия с която се занимаваме от десетки години! Спирай отношенията с нея, вето на НАТО, вето на ЕС. Какво точно ще ни направят? Аз от НАТО и ЕС файда не съм видял. Гледам си моето копторче, милиардите са при други. Една тараба цигани ни правят смешни, ай сиктир бе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари