Близкият Изток продължава да гори

2
Израел предупреди жителите на Газа да се изтеглят на юг, за да не бъдат счетени за съучастници на "Хамас"
Израел предупреди жителите на Газа да се изтеглят на юг, за да не бъдат счетени за съучастници на "Хамас" Видео: bTV

Израел предупреди жителите на Газа да се изтеглят на юг, за да не бъдат счетени за съучастници на "Хамас"

Близкият Изток продължава да гори! В последните часове израелските отбранителни сили отправиха ново спешно предупреждение към жителите на Газа да се изтеглят на юг, в противен случай ще бъдат считани за съучастници на "Хамас".

В същото време палестинското движение обяви, че няма да обсъжда съдбата на пленниците от израелската армия, докато Тел Авив не прекрати "агресията си" спрямо ивицата Газа, предаде bTV.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    до 7
    Бъркаш ме с някой друг, 6ия коментар ми беше първия. Мнението ми е че нека близкия изток да си гори, аз не харесвам нито мюсюманите, нито евреите, католиците също се изложиха много и клекнаха пред педерастията, деградацията и сатанизма, така че само Православните Християни харесвам. Би трябвало да ми пука за всички, но не ми пука за тях.
  • 0
    9
    Балканеца
    Не му обръщайте внимание на 3, такива като него, ако им платят достатъчно, и марсианците ще са му братски народ. Аман от глупави и повърхности хора, не прочели една книга през живорота си, но с мнение и претенции. Ама то и по телевизора все такива гледа, какъв да бъде чиляка...
  • 1
    8
    Moni levi
    Да,евреи и араби и мат общ. корен,но евреите са по умни,креативни ,работливи,и все пак побеждава по силния,така,че евреите са на ход,,
  • 2
    7
    до 6
    Много обичаш думичката "обосновавам", ползваш я постоянно, понякога и уместно. :) А да кажеш нещо по темата на статията?:) Все някакво мнение имаш. Или нямаш?:)
  • 4
    6
    до 5
    Защо им задаваш въпроси и ги караш да се обосновават? Те са толкова глупави че повтарят само това, което са им наляли с фуния в главата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари