Футболистите на Дунав получиха заплати

6
Рано тази сутрин отпътуваха за мача с Ботев - Пловдив
Рано тази сутрин отпътуваха за мача с Ботев - Пловдив Видео: Русе Медиа

След близо час закъснение тази сутрин футболистите на Дунав - Русе все пак отпътуваха за мача с Ботев - Пловдив.

Участието им в днешния двубой бе под въпрос, тъй като до вчера обещаните пари не им бяха изплатени, а по неофициална информация уговорката е била да дадат възнаграждения на онези, които се явят сутринта за пътуването до Пловдив, информира Русе Медиа.

Още в 8 часа играчите започнаха да пристигат в базата на стадион „Дунав“, а в 8.30 часа, когато бе официално обявеният начален час за тръгване, се появи и спортният директор Юлиян Загоров.

След близо 60 минути част от футболистите се качиха в автобуса заедно с юношите, които ще попълнят състава. Заедно с тях бяха пом.-треньорът Цветомир Младенов, който ще води отбора днес, и изпълнителният директор Свилен Стефанов.

Забавянето от около час бе заради изплащането на парите на тези, които ще излязат на терена. След тях на опашка се наредиха и останалите футболисти, сред които контузеният капитан Диян Димов и нападателят Юлиян Ненов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук