Дубълът на Дунав взе първа победа в Трета лига

0
Младите „дракони" биха Устрем с 5:2
Младите „дракони" биха Устрем с 5:2 Снимка: ФК Дунав

Младите „дракони" биха Устрем с 5:2 

Вторият отбор на Дунав (Русе) спечели у дома с 5:2 срещу Устрем (Дончево). Двубоят е от осмия кръг на Североизточната Трета лига. Започналият за първи път като титуляр Кристиан Данаилов се отличи с хеттрик за първия успех на младите „дракони“ в мъжкия футбол, пише "Спортал".

Той опъна на два пъти противниковата мрежа само за 180 секунди в началния четвърт час. Виктор Христов върна интригата с попадението си в 34-ата минута. Десетина минути след почивката, Данаилов реализира за трети път. Николай Илиев обаче направи 3:2 в средата на втората част.

"Дунав" падна в Своге след голово зрелище

В оставащото време селекцията на треньора Ивайло Кирилов реализира още два пъти, чрез влезлия като резерва Йоан Александров и капитана Кристиян Господинов. Гостите път уцелиха два пъти гредите. Освен победата, юношеската формация на Дунав се понрави с игра на висока скорост, огромно желание и себераздаване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Сатирикон
    Те първи отбор нямат, втори тръгнали да правят :)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари