Футболист на ЦСКА: Дете ми викаше "маймуна" в Пловдив

1
Расистки скандал след мача между Ботев Пловдив и ЦСКА
Расистки скандал след мача между Ботев Пловдив и ЦСКА Снимка: Instagram

Расистки скандал след мача между Ботев Пловдив и ЦСКА

Расистки скандал избухна след победата на ЦСКА с 2:1 срещу Ботев в Пловдив, предава bTV. Звездата на "червените" Дюкенс Назон обяви, че е бил наречен "маймуна" от невръстен фен на стадиона.

В профила си в Инстаграм нападателят от Хаити сподели снимка от начина, по който отпразнува попадението си от дузпа през второто полувреме. Той имитира стрелба с лък - маниер, популяризиран от Единсон Кавани.

Назон обаче сподели, че всъщност не е бил вдъхновен от уругваеца, а причината е съвсем различна. "Аз убих едно дете расист там. То беше на 10 години и крещеше "маймуна". Следващия път доведи баща си. Аз ще го шамаросам и ще променя възпитанието ти", написа Назон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Въпрос
    Какво правят чужденци в българските отбори?
  • 4
    3
    Е,
    Добре, де! Хубаво се вгледайте в снимката и кажете – не е ли било право детето? А както знаем, децата са и най-искрените същества, докато не пораснат големи!
  • 8
    2
    Василесий
    Черното е черно. Негъра е негър. Само травестита не се знае какво е. Така че...Гледай си топката и не се меси във възпитанието на децата ни!
  • 1
    1
    🤣😂🤣😆
    Уелкъм ту Бългерия, блеки !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари