Бащата на малтретираното в Пловдив дете: Имам оскъдна информация за него

1
Процесуалният защитник изрази недоумение защо Алексиев не е допускан до момчето
Процесуалният защитник изрази недоумение защо Алексиев не е допускан до момчето Видео: NOVA

Процесуалният защитник изрази недоумение защо Алексиев не е допускан до момчето

Изписаха от болницата 5-годишното дете от Пловдив, което беше обезобразено в следствие на жесток побой. За насилието прокуратурата обвини майката и нейния приятел, с когото от няколко месеца живеели под един покрив. Според обвинението двамата многократно са малтретирали момченцето физически и вербално. Впоследствие майката беше освободена с мярка „подписка".

Бащата на детето - Венислав Алексиев, заяви, че синът му се възстановява добре, според „оскъдната информация”, която е получил от директорката на дома, в който е настанен. Алексиев не знаел къде точно е настанено момчето. Казва, че не го е виждал след изписването му от болница, тъй като не е допуснат до него от социалните.

„На мен ми се обяснява, че трябва да изчакам да подпиша договор за оценка на родителски капацитет и след това ще ми се направи график, за да мога да го виждам”, заяви Алексиев, цитиран от NOVA.

След половин година на детето предстои нова операция, за да може да има коса на засегнатото място на главата. Алексиев призова за максимално строго наказание за извършителите на посегателството срещу сина му. Той изрази готовност да се грижи за детето в Германия.

Процесуалният защитник - адвокат Васил Попов, заяви, че предстои решение кой да се грижи за детето и изрази недоумение защо бащата не е допускан до него. „В нито един от документите не е записано защо му се ограничава правото на достъп”, заяви Попов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари