Финалистките, които ще се борят за титлата "Playmate"

0
Момичетата са готови да разбият стереотипа за "леките плеймейтки"
Момичетата са готови да разбият стереотипа за "леките плеймейтки" Видео: Канал 3

Новите участнички в тазгодишното издание на конкурса Playmate споделиха пред камерата на Канал 3, че се вълнуват много, но емоцията е повече от притеснението. Конкуренцията тази година е голяма, но няма скубане на коса и не се гледаме лошо, разкриха пред Деси Жаблянова кандидатките за титлата.

Надявам се, да пречупя и променя мнението за плеймейтките, заяви 20-годишната Мартина.

Трябва да се промени мнението, че жената е само една визия, трябва да се наблегне повече на вътрешността, смятат момичета и не крият, че тази година подборът е на доста добър и че всички те са доста различни типажи, но всяка от тях е достойна за титлата.

Родителите ми ме подкрепят - те знаят, че това са само голи снимки и не отразяват каква съм всъщност, продължава Мартина.

24-годишната Ася пък е категорична, че никакви коментари не могат да я притеснят.

Ще се притесня ако не говорят за мен, ясно  ми е че не мога да се харесам на всички, щом има хора, които ми завиждат значи има защо, заяви още изкусителката.

По-добре на хората в устата, отколкото в краката,

убедени са всички кандидатки в тазгодишното издание на Playmate. Тази година идеята на конкурсът е по-различна и много ми хареса, че се наблегя и на чар и интелект, не само на визията, заяви 21-годишната Снежанка, която учи журналистика и възприема участието си в конкурса, като излизане от зоната си на комфорт.

Участничките споделиха, че тази година те ще разчупят стереотипа и вместо "леки плеймейтки" ще покажат, че са упорити, чаровни и сериозни момичета. Те споделиха, че повечето са в сериозни връзки, като едно от момичета сподели, че дори е сгодена и се радва на подкрепата на своя годеник за конкурса.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари