COVID-19 отложи конкурса „Мис Плеймейт“

1
Събитието трябваше да се проведе тази седмица, но заради мерките за сигурност, свързани с пандемията, се отлага
Събитието трябваше да се проведе тази седмица, но заради мерките за сигурност, свързани с пандемията, се отлага

Новият коронавирус отложи конкурса „Мис Плеймейт“.

"Събитието трябваше да се проведе тази седмица, но заради мерките за сигурност, свързани с пандемията, се отлага“, обясниха организаторите, цитирани от „България Днес“. 

"Въпреки че не искахме да отлагаме се налага. Вижте какво се случва с коронавируса. Няма как да направим конкурс тази седмица. Организацията е готова. Всичко бе подготвено, но ситуацията е тревожна. Трябва да се пазим. Обмисляме събитието да е през следващият месец, но ситуацията в страната трябва да се е подобрила“, поясниха организаторите, което значи, че възможно конкурсът да се проведе и през следващата година.

"Момичетата разбират колко е сериозна ситуацията с Ковид-19. Голяма част от тях имат опасения от коронавируса и избягват да се срещат с много хора, така че на драго сърце приемът отлагането.

Мис Плеймейт 2020 трябваше да е най-пищното събитие на годината. Реколтата е много богата и сочна. Момичетата не са типични плеймейтки, някои работят от девет до пет, има и такива, които все още учат, но все пак изкарват пари като модели и танцьорки“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук