Етническият конфликт ще ескалира до чудовищни размери

2
Павел Чернев: Tрябва да се сложи край на това да има професия родител, професия безработен и професия циганин
Павел Чернев: Tрябва да се сложи край на това да има професия родител, професия безработен и професия циганин Видео: TV7

Етническият конфликт ще ескалира до чудовищни размери, смята Павел Чернев

"Това, което се случва в Орландовци, са симптомите на етнически конфликт, който ще ескалира до чудовищни размери. Решението му е политическо, но нито една партия в момента не може да го реши, защото всичките ги е страх да излязат и да признаят, че има етнически проблем, който трябва да бъде решен. Освен това ги е страх какво ще им кажат от Брюксел, коментира в студиото на "Добро утро, България!" бившият депутат Павел Чернев.

С Ангел Славчев от "Граждански контрол" бяха единодушни, че трябва да се сложи край на социалния паразитизъм на цяла етническа прослойка. Трябва да се сложи край на това да има професия родител, професия безработен и професия циганин, заяви Чернев.

По думите му сме свидетели на резултатите от една изцяло сгрешена държавна политика.

Битовите кражби в Орландовци са минали предела си, вече взимат дрехите на хората от просторите, защото желязо за крадене не остана. Възрастните хора се страхуват да излизат по улиците. Всеки ден десетки пристигат със сакове, не с каруци и коли, разказа Георги Тонев, който живее в съседния на Орландовци квартал Бенковски.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари