Енрике се извини на български

2
"Извинявайте, че закъснях", каза на чист български Енрике Иглесиас, след като изпя няколко песни в препълнената "Арена Армеец"
"Извинявайте, че закъснях", каза на чист български Енрике Иглесиас, след като изпя няколко песни в препълнената "Арена Армеец" Видео: vestibg

"Извинявайте, че закъснях", каза на чист български Енрике Иглесиас, след като изпя няколко песни в препълнената "Арена Армеец" - в концерт, започнал два часа след обявеното начало - 20:00.

Голямото чакане бе единственият минус на тази вечер, в която звездата направи шоу като по учебник, създавайки страхотен контакт с публиката, информира VESTI.

Първо качи на сцената баща и син, карайки ги да пеят. За кураж даде вода на детето и алкохол - на родителя, като преди да му сипе втори път, попита кой ще шофира до вкъщи.

След това поиска телефона на момиче от публиката, разигравайки разговор: "Тя ще се прибере по-късно", обясни Енрике.  

През цялото време той тича неуморно по сцената, показвайки перфектна физическа форма. 

За капак направи коронния номер на почти всички гостуващи у нас звезди - да развее българското знаме и да се загърне него.

За първи път в "Арена Армеец" имаше алтернативна сцена, благодарение на която зрителите в по-далечния край на залата успяха да видят своя любимец отблизо.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари